Ja tenim tots els carrers il·luminats, els aparadors de les botigues decorats, els regals d’amics invisibles pensats, els preparatius dels àpats amb família encaminats… Els més petits comencen amb il.lusió les vacances de Nadal, els sopars i els dinars en grup es multipliquen i el temps es redueix, i no ens enganyem, apareix l’estrès.

Per això, Txoko Girona s’adapta a les vostres necessitats i hem ajustat les tarifes de preus perquè entre setmana pugueu gaudir de l’espai i reservar la franja horària que més us agradi.
L’avantatge és que el local és molt polivalent i podeu organitzar qualsevol trobada i esdeveniment especial, però encara que no tingueu res a celebrar també podeu reservar unes hores l’espai perquè els més petits puguin jugar el txikipark mentre els pares gaudeixen en el nostre lounge.
A nivell d’empresa és perfecte, perquè Txoko Girona està pensat per realitzar esmorzars, dinars o sopars amb els companys de feina.

Txoko Girona estarà obert cada dia del mes de desembre i gener, us convidem a entrar a la nostra web i descobrir les noves tarifes d’entre setmana per poder celebrar l’arriada de les festes de Nadal de la manera que més us agradi!