Txoko Girona és un exclusiu local situat a l’eixample de Girona ideal per fer trobades i celebracions, ja que està pensat per realitzar aniversaris, sopars de grup i tot tipus de reunions.

Txoko Girona pot ser reservat de forma privada al llarg de tot el dia, des del matí fins a la nit, i durant cada dia de la setmana. També hi ha la possibilitat de fer reserves per franges horàries.
El recinte està decorat a l’estil urban vintage inspirat en els loft industrials new yorkins, convertint l’espai en un lloc càlid i proper.

Fer les celebracions a Txoko Girona tot són avantatges.
Podràs col.locar el mobiliari com necessitis des de les barres de la zona de bar fins a les taules, cadires i sofàs. També, podràs gaudir de la música que més t’agrada i fer projeccions.

El fet que hi hagi cuina et permet que puguis portar el menjar i el beure de casa i elaborar els teus plats. És una manera pràctica i econòmica de fer celebracions amb molta gent. Tot i això, a Txoko Girona ens podem ocupar de tot, des de preparar-te la sala al teu gust fins a oferir-te diversos menús preparats pel Restaurant Maràngels.

L’atracció estrella és pel més petits: el txokopark.
Disposem d’un espai infantil on trobareu: txikipark amb tobogan, piscina de boles, barra de bombers… i a més a més, hi ha una gran varietat de jocs perquè els peques gaudeixin de la festa.

No dubteu i veniu a celebrar-ho!