Sempre hi ha alguna celebració o altra a fer, en família, amics, sopars d’empresa… I és quan apareix el dilema, anem de restaurant o ho fem a casa? Aquí comença la disputa.

Hi ha els que prefereixen anar de restaurant, poder gaudir d’un bon àpat, sense haver d’encarregar-se de res i disfrutar de la celebració sense mals de caps. El problema és que a vegades ja no sabem a quin restaurant anar o ens agradaria trobar un espai més tranquil i privat per poder fer la celebració. I és després quan sorgeix el grup de gent que vol fer la celebració a casa. Estar més còmodes, menjar sense presses i poder allargar els sobretaules. Els inconvenients: escollir a quina casa es fa, haver de cuinar i el més important, qui netejarà?

Txoko Girona té la solució! T’oferim un espai privat a on es poden realitzar aniversaris i celebracions, i  qualsevol dinar o sopar. Té una gran sala amb taules, barres mòbils i cadires per poder menjar en grup i un racó lounge amb sofàs per relaxar-te després de l’àpat, i així sentir-te com a casa. A més, disposa de cuina per qui vulgui portar el menjar preparat i les begudes, i acabar d’elaborar els seus propis plats. Però per fer contents els que prefereixen anar de restaurant, oferim menús de grup de diversos preus i un pica-pica pels amants de les tapes gourmet, tot elaborat pel Restaurant Maràngels. No ho dubtis i entra a la nostra web i consulta l’opció de càtering.

Per més informació no dubteu a contactar-nos!